404 je Agencija godine 14. Grand PRixa HUOJ-a

REGION – Hrvatska udruga za odnose s javnošću (HUOJ) proglasila je pobednike 14. Grand PRixa, nagrade koja se dodeljuje najboljim komunikacijskim projektima u 2020. godini. Osim nacionalnog Grand PRixa, proglašeni su i pobednici 1. Međunarodnog Grand PRixa, a zbog epidemiološke situacije dodela je bila organizovana online.

U susret dodeli nagrada proglašeni su i dobitnici u kategorijama za Komunikatora godine, Anitkomunikatora godine i Grand PRix za doprinos struci odnosa s javnošću. Titulu Komunikatora godine poneo je doktor Natko Beck, vodeći specijalist radiologije u dečijoj bolnici Srebrnjak, dok je na suprotnoj strani nagradu Šipak godine za najlošiju komunikaciju u javnom prostoru osvojio Vilim Ribić, glavni sekretar Nezavisnog sindikata znanosti i visokog obrazovanja. Grand PRix za doprinos struci pripao je prof. dr. Dejanu Verčiču.

Najboljom agencijom ovogodišnjeg Grand PRixa proglašena je agencija 404, koja je dobila najviše bodova žirija pri ocenjivanju projekata, a ovo je za 404 druga godina zaredom da nose titulu najbolje agencije.


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari