18 godina agencije Right

Punoletstvo je jedan od najznačajnijih trenutaka u životu svakog čoveka. Simbolički predstavlja propusnicu za svet odraslih, iskorak iz zone komfora, otvaranje novih mogućnosti, ali i spoznavanje novih odgovornosti. Trenutak krupnih preispitivanja, strahova, ali i ponosa. Jedno od prvih velikih postignuća u životu, uz nadu da je to samo uvod u nova uspešna poglavlja i ostvarenja životnih ciljeva.

Za jednu kompaniju punoletstvo je sve to i mnogo više od toga – potvrda kvaliteta kroz trajanje i uspešan opstanak na ponekad surovom tržištu. Dokaz konstantnog razvoja i unapređivanja koji su neophodni kako ne biste ispali iz trke. Trenutak kada se podvlači crta, sumiraju rezultati i evociraju uspomene i emocije za koje u poslu nema baš uvek mesta.

Sada kada „postaju punoletni agencija Right, kao kolektiv, kao delići slagalice koji se savršeno uklapaju i zajedno kreiraju jednu potpunu sliku – ponosni su na sve što su postigli tokom prethodnih 18 godina.

„Ponosni na više od 350 uspešno organizovanih događaja i više od 100 realizovanih CSR projekata. Ponosni na saradnju sa našim dragim klijentima, kilometre klipinga koje smo zajedno ispisali i značajne projekte kojima smo udahnuli život. Ponosni na negovanje jakih veza sa našim saradnicima u medijima, institucijama, kompanijama. Iznad svega, ponosni jedni na druge jer smo uvek bili tim – i kada se radi i stvara; i kada se slavi i nazdravlja; i kada se gase krize i šalju mejlovi sa drugih kontinenata i iz drugih vremenskih zona. Uvek tu – za posao, za naše klijente, jedni za druge“, kažu u ovoj agenciji.


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari