Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

Oglašavanje

spot_img

POSAO & PRAKSA

18 godina agencije Right

Punoletstvo je jedan od najznačajnijih trenutaka u životu svakog čoveka. Simbolički predstavlja propusnicu za svet odraslih, iskorak iz zone komfora, otvaranje novih mogućnosti, ali i spoznavanje novih odgovornosti. Trenutak krupnih preispitivanja, strahova, ali i ponosa. Jedno od prvih velikih postignuća u životu, uz nadu da je to samo uvod u nova uspešna poglavlja i ostvarenja životnih ciljeva.

Za jednu kompaniju punoletstvo je sve to i mnogo više od toga – potvrda kvaliteta kroz trajanje i uspešan opstanak na ponekad surovom tržištu. Dokaz konstantnog razvoja i unapređivanja koji su neophodni kako ne biste ispali iz trke. Trenutak kada se podvlači crta, sumiraju rezultati i evociraju uspomene i emocije za koje u poslu nema baš uvek mesta.

Sada kada „postaju punoletni agencija Right, kao kolektiv, kao delići slagalice koji se savršeno uklapaju i zajedno kreiraju jednu potpunu sliku – ponosni su na sve što su postigli tokom prethodnih 18 godina.

„Ponosni na više od 350 uspešno organizovanih događaja i više od 100 realizovanih CSR projekata. Ponosni na saradnju sa našim dragim klijentima, kilometre klipinga koje smo zajedno ispisali i značajne projekte kojima smo udahnuli život. Ponosni na negovanje jakih veza sa našim saradnicima u medijima, institucijama, kompanijama. Iznad svega, ponosni jedni na druge jer smo uvek bili tim – i kada se radi i stvara; i kada se slavi i nazdravlja; i kada se gase krize i šalju mejlovi sa drugih kontinenata i iz drugih vremenskih zona. Uvek tu – za posao, za naše klijente, jedni za druge“, kažu u ovoj agenciji.

PROJEKAT

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!