Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

13. godišnja konferenicija HUOJ 20. septembra u Rovinju

Hrvatska udruga za odnose s javnošću (HUOJ) organizuje svoju 13.godišnju konferenciju za odnose s javnošću koja će se održati 20. septembra 2012. u Rovinju, prvi put u sklopu Weekend Media Festivala, centralnog mesta susreta komunikacijske industrije u regiji.
Konferencija HUOJ-a je najvažniji godišnji skup profesionalaca iz oblasti odnosa s javnošću iz privatnog, javnog i nevladinog sektora, kao i PR agencija iz cele Hrvatske i zemalja regiona. Konferencija je i odlična prilika članovima HUOJ-a i svima onima koji imaju dodira sa odnosima s javnošću ili koriste usluge PR praktičara da se, kroz predavanja uglednih domaćih i stranih stručnjaka, informišu o novim profesionalnim trendovima.
Crvena nit 13. konferencije HUOJ-a je kriza. Velika ekonomsko-finansijska kriza, koja je poslednjih godina poprimila globalne razmere, vrlo je snažno pogodila veći broj zemalja u tranziciji, među kojima i Hrvatsku, uzrokujući ozbiljnu privrednu destabilizaciju. Sve veća prisutnost privredne krize i recesije poslednjih se godina očitovala gotovo u svim područjima delatnosti te je uticala i na poslovanje PR i komunikacijske industrije, navodi se u saopštenju HUOJ.

Za konferenciju možete se prijaviti ovde.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!