Zrinka Horvat Goodman članica žirija njujorškog advertising festivala

REGION- Ovih je dana u toku žiriranje radova pristiglih na takmičenje New York Festivals Advertising Awards. U Grand žiriju je i kreativna direktorka agencije Bruketa&Žinić&Grey Zrinka Horvat Goodman.

New York Festivals Advertising Awards, deo New York Festivals-a, jedno je od najvećih svetskih takmičenja u oglašavanju na kojem se ocenjuju radovi pristigli iz gotovo 80 zemalja sveta u velikom broju kategorija, od integrisanih marketinških kampanja, njihove efikasnosti, digitalnih i online komunikacija, audio/radio, dizajna, filma i film crafta i drugih.

New York Festivals su osnovani 1957. godine te okupljaju brojna imena iz sveta kreativne industrije i oglašavanja. Osim Grand žirija radove ocenjuju i stručnjaci u izvršnom, filmskom i finansijskom žiriju, a svoje će stručne ocene ove godine dati i renomirani kreativci poput Tricie Lentini Himot, izvršne producentkinje agencije Droga5 koja je predsednica žirija u kategoriji za Film Craft.

Dobitnici u 22 New York Festivals Advertising Awards kategorije za 2020. godinu biće proglašeni 1. i 2. marta u Njujorku.


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari