Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Značajne promene u vođstvu Pristop grupacije!

REGION – Pristop je u protekloj godini krenuo sa podmlađivanjem partnerske i rukovodeće strukture, jer, kako se navodi u saopštenju ove slovenačke agencije, čvrsto veruju da aktivno uključivanje mlađe generacije, sa svežim idejama i pogledima u budućnost, predstavlja jedini mogući napredak. Tako su se prošle godine vlasničkoj strukturi kao mlađi partneri pridružili Valerija Prevolšek i Lovro Gruden, a sada i Primož Pusar mesto direktora Pristop d.o.o. prepušta Jerneju Smislu.

Promene su se desile i u sektoru integrisanog tržišnog komuniciranja. Ula Spindler je direktorsku poziciju ovog sektora predala Žigi Glihi. Žiga je deo Pristopovog tima sedam godina.

Primož Pusar i Ula Spindler ostaju deo Pristop tima kao vlasnici i uprava. Ula će od sada obavljati zadatke članice uprave grupacije sa fokusom na strateški razvoj novih proizvoda i širenje poslovanja u Sloveniji i svetu. Primož će obavljati funkciju izvršnog direktora Skupine Pristop i, kao vodeći partner grupe primarno će se posvetiti strateškom razvoju društva.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!