Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

POSAO & PRAKSA

Zlatni Effie i spektar Ideja X

REGION – Proglašenje najboljih projekata komunikacijske industrije, koje se krajem prethodne nedelje održalo u neobičnom virtuelnom okruženju Facebook stranice Dani komunikacija, donelo nam je brojna priznanja. Ove jedinstvene okolnosti pokazale su nam da je duh zajedništva industrije kojem inače svedočimo u Rovinju nepokolebljiv, a virtualno druženje McCannovaca pratio je niz lepih vesti.

Osvojenim nagradama na Danima komunikacija nastavljamo uspešan niz učestvovanja na domaćim festivalima, te smo ponosni što je naš rad još jednom prepoznat od strane najrelevantnijih stručnjaka u oblasti komunikacija.

Prve večeri održana je dodela Ideje X u kojoj smo osvojili nagrade u svim nijansama. Zlatnu Ideju X za Best of ad-making u kategoriji Film za projekat “Unlimited” Hrvatskog Telekoma, srebro za Best on market u kategoriji Telekomunikacija za isti projekat i bronzanu Ideju X za bonbon projekat “Điđi-Miđi” u kategoriji Telekomunikacije. Jedan of finalista bila je i naša kampanja #RBAosjećaj u Best of ad-making kategoriji Film.

Prilikom kreiranja kampanja u agenciji McCann Zagreb nema Điđi, a ni Miđi, a to pokazuje i komentar klijenta na ovu nagradu. „Jako sam ponosna i srećna zbog dobijene nagrade jer je to rezultat uspešne višegodišnje saradnje između agencije i klijenta. Kreativni koncept Điđi Miđi nam je omogućio da kroz specifičan humoristični pristup karakterističan za bonbon i personifikacije glavnih protagonista – Điđija i Miđija, uspemo pokazati glave atribute brenda. Koncept koji ćemo sigurno pamtiti jednako kao i naši korisnici koji su oglas percipirali jako simpatičnim i jasnim, te ga spominju na društvenim mrežama nakon što je prošla godina dana od pojavljivanja u medijima,“ izjavila je Nikolina Turuk, stručnjak za komunikacije, bonbon.

Osim dobitnika i finalista Ideje X, prve večeri je projekat „Blagdanski interaktivni izlog“ Hrvatskog Telekoma ušao u finale nagrade MIXX u kategoriji Best Tech & Innovation.

Drugo veče dodele, donela nam je najvažniju potvrdu – onu da uz kreativnost, isporučujemo i efikasnost: Zlatni Effie osvojila je kampanja “Unlimited”, na koju smo posebno ponosni.

Zahvalni smo na odličnoj saradnji s klijentom, a sudeći po izjavi klijenta, emocija je obostrana i usudili bismo se reći, „neograničena“.

Javorka Jovančević, vođa Odseka marketinških komunikacija i upravljanja kampanjama Hrvatskog Telekoma, o uspehu kampanje: „S nagradama koje smo osvojili na ovogodišnjim Danima komunikacija dobili smo još jednu potvrdu da je naša nova platforma #SvijetBoljihMogucnosti, ne samo dobar put prema digitalizaciji društva, nego da je prepoznata i od strane struke i korisnika kao jasno definirana i relevantna komunikacijska strategija branda koja je srž svake dobre komunikacijske platforme i kreativne ideje. Ovim putem još jednom zahvaljujemo svim našim partnerima: kreativnoj agenciji McCann, našem medijskom partneru Promedia Group i produkciji Komakino te ostalim saradnicima na saradnji i osvojenim priznanjima.“

U Effie takmičenju učestvovala su i dva naša finalista: “EVOtv Sapunica“ u kategoriji Telekomunikacija i Konzum “Zdravoljupci 2“ u kategoriji Retail.
Ovim uspehom, McCann Zagreb ponovno je opravdao svoju poziciju među najboljim agencijama u Hrvatskoj po efikasnosti, kreativnosti i zadovoljstvu svojih stalnih, dugogodišnjih klijenata.

Autor teksta: McCann Zagreb

Forum

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!