Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

POSAO & PRAKSA

Živimo zajedno!

Zahvaljujući Marketing mreži i njenoj inicijativi #KampanjaNaDar, agencija SuperDot je započela saradnju sa Udruženjem Živimo zajedno, koje pruža pomoć osobama ometenim u razvoju.

Udruženje je osnovano je 1997. godine kao odgovor na potrebe dece sa težim smetnjama u razvoju koja nisu bila uključena u sistem društvene brige, kao i njihovih roditelja, koji su želeli da obezbede kvalitetniji i sadržajniji život za svoju decu. Tokom protekle dve decenije rada, Udruženje je realizovalo veliki broj projekata i učinilo puno na polju afirmacije ove, uglavnom marginalizovane, grupe naših sugrađana.

Aktivnosti Udruženja Živimo zajedno danas obuhvataju dnevni centar, edukativni, radni i info centar, brojne radionice, sekcije i servise. U okviru Udruženja funkcioniše i Oaza Golubinci, jedinstvena životna zajednica za osobe sa invaliditetom u našoj zemlji, u kojoj se korisnici svakodnevno uče životnim veštinama neophodnim za njihovo osamostaljivanje, uz pomoć domaćina, volontera i lokalnog stanovništva. SuperDot je kroz razgovore sa osnivačem Udruženja i drugim stručnim saradnicima prepoznao potrebu za dodatnom afirmacijom ovog izuzetnog projekta kroz redefinisanje dosadašnje komunikacione strategije i modernizaciju komunikacionih alata, što je ujedno bio i prvi cilj zajedničke saradnje.

Imajući u vidu kompleksnost rada Udruženja i neophodnost izuzetno pažljivog pristupa ovoj temi, zajednički izbor Agencije i Udruženja je bio da prvi korak bude konkretan i praktičan – redizajn komunikacionih materijala Oaze Golubinci, kao uvod u kontinuirano partnerstvo koje želimo da negujemo u budućnosti. Prvi utisak je bio pozitivan, dok kristalizacija pravih rezultata iziskuje vreme koje prevazilazi trenutne okvire, ali smo uvereni da će biti novih prilika da se o njima govori.

„SuperDot tim, i ja lično, iskreno verujemo u ideju zajedništva i fantastičnih stvari koje proizilaze kada se ljudi, a posebno kreativci, udruže. Sinergija koja nastaje u ovakvom procesu čini da početne zamisli i planovi dobiju sasvim nov kvalitet, ali i da krenu u pravcu koji možda prvobitno nije bio očekivan. A to je izuzetno važno. Potrebno izaći iz zone konfora i uhvatiti se u koštac sa neočekivanim, promeniti ugao posmatranja, posegnuti za novim rešenjima i biti hrabar, čak i po cenu početnog neuspeha, jer svi znamo da je neuspeh neophodan korak ka uspehu“, rekao je Uglješa Vrcelj, SuperDot

Autor teksta: Super Dot

Forum

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!