Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Završena AcademIAA 2020!

Peti po redu AcademIAA edukativni program u organizaciji IAA Serbian Chapter završen je u četvrtak, 3. decembra. Ovogodišnja epidemiološka situacija uticala je na to da se program po prvi put održi online, i kao takav otvori za širu javnost (čemu je doprinela i odluka organizatora da ove godine polaznici ne prolaze proces selekcije, već da se jednostavno prijave).

Jedan od imperativa, kako organizator (IAA Serbian Chapter) ističe, i ove godine bio je zadržavanje kvaliteta sadržaja (po kom je AcademIAA, kao edukativni program, i prepoznatljiva).

Tokom proteklih pet nedelja domaći i strani predavači/panelisti na više od petnaest predavanja i panela razmenjivali su svoja znanja, iskustva i stavove o industriji marketinških komunikacija sa pedeset polaznika.

Za ovogodišnji sadržaj pobrinuli su se koordinatori pet modula: Andreja Milkić (Account Director, Leo Burnett (Publicis Group) – modul BiznisSvetlana Ćopić (Creative Director, Block&Roll) –modul KreativaMarijana Agić Molnar (CEO and Data Strategist, DATA DO) – modul IstraživanjaMarija Joksimović (Managing Director, SVA New Concept) – modul Digital i Marija Matić (Head of VIDA addressable advertising, United Media) – modul Mediji.

Realizaciji ovogodišnjeg AcademIAA programa doprineli su prijatelji projekta: Direct Media, Coca-Cola, Erste banka, Strauss Group i T&T Brand Factory, kao i mnogi drugi koji su prijavom većeg broja zaposlenih podržali AcademIAA program edukacije i pomogli svojim kolegama u nameri da ga pohađaju.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!