Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Zašto je zabranjen oglasni TV spot Suzuki-a?

Japanski proizvođač automobila Suzuki početkom februaru lansirao je hečbek Swift na australijsko tržište, a kupcima je za osnovnu cenu od oko 18.230 ponuđen mali automobil sa 1.6-litarskim motorom i 135 KS. Naravno, ovakvu cenu ne možemo baš nazvati povoljnom, pa je Suzuki krenuo u agresivnu oglasnu kampanju kako bi pokazao da je Swift Sport zabavan i za vožnju.
Međutim, oglasni TV spot koji je snimljen tim povodom, nije se dopao ljudima iz ministarstva zdravlja i saobraćaja, pa je naloženo da reklama bude povučena iz upotrebe. Inače, Australija je poznata po čestim cenzurama filmova i video-igara. Australijska filijala japanske kompanije je izjavila da je dobila dosta pritužbi na TV spot, dok je jedan od zamerki glasila da je reklama podsticala kršenje saobraćajnih propisa u ovoj zemlji, jer su na automobilu u toku snimanja spota u jednoj javnoj garaži bila uljučena svetla za maglu, što je u Australiji zabranjeno.

Pogledajte video:

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!