Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti!

Oglašavanje

spot_img

Oglašavanje

spot_img

ISPRATI

Zašto je zabranjen oglasni TV spot Suzuki-a?

Japanski proizvođač automobila Suzuki početkom februaru lansirao je hečbek Swift na australijsko tržište, a kupcima je za osnovnu cenu od oko 18.230 ponuđen mali automobil sa 1.6-litarskim motorom i 135 KS. Naravno, ovakvu cenu ne možemo baš nazvati povoljnom, pa je Suzuki krenuo u agresivnu oglasnu kampanju kako bi pokazao da je Swift Sport zabavan i za vožnju.
Međutim, oglasni TV spot koji je snimljen tim povodom, nije se dopao ljudima iz ministarstva zdravlja i saobraćaja, pa je naloženo da reklama bude povučena iz upotrebe. Inače, Australija je poznata po čestim cenzurama filmova i video-igara. Australijska filijala japanske kompanije je izjavila da je dobila dosta pritužbi na TV spot, dok je jedan od zamerki glasila da je reklama podsticala kršenje saobraćajnih propisa u ovoj zemlji, jer su na automobilu u toku snimanja spota u jednoj javnoj garaži bila uljučena svetla za maglu, što je u Australiji zabranjeno.

Pogledajte video:

PROJEKAT

spot_img

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!