Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Zaradu od izbora moraće da objavljuju i mediji i PR agencije

REGION – Na sledećim lokalnim izborima, koji će se održati treće nedjelje maja 2013, troškovi izborne kampanje moraće se voditi po još preciznijim pravilima nego što su sadašnja. Pripremaju se, naime, izmene Zakona o finansiranju političkih aktivnosti i političkog marketinga kojima se namerava povećati transparentnost finansiranja izborne trke i kontrola finansija.
Iako je postojeći Zakon u pogledu troškova oglašavanja doneo bitna poboljšanja, dodatno će se precizirati neki uslovi, posebno za ostvarene medijske popuste. Prema sadašnjim propisima svi kandidati na izborima dužni su da objave iznos cene i iznos ostvarenog medijskog popusta.
Ubuduće će na posebno propisanom obrascu, sudeći prema radnoj verziji novog zakona, morati objaviti podaci o davaocu medijskih usluga, broju i datumu računa za izvršene medijske usluge, iznosu cene bez popusta, popustu izraženom u procentima i plaćenom iznosu s popustom. Novu obvezu dobiće i „subjekti koji pružaju usluge medijskog oglašavanja“, a što su mediji, PR i marketinške agencije. Osim što će odobrene popuste i ubuduće morati dostavljati DIP-u, cenovnik s popustom moraće objaviti na svojim internet stranicama.

Autor: Tihomir Ponoš
Izvor: Novi list

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!