Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti!

Oglašavanje

spot_img

Oglašavanje

spot_img

BIZNIS HUB

spot_img

ISPRATI

Zakorači u svet marketinga!

„Marketing Focus“, jedan od projekata AIESEC-a koji se organizuje tradicionalno peti put za redom, održaće se 5. i 6. aprila u Privrednoj komori Srbije (Terazije 23). Projekat je edukativnog karaktera i teži da poveže studente sa ovim sektorom privrede i razvije njihove veštine kroz najkvalitetniju edukaciju i praksu. Cilj je da se studentima približe aktuelni trendovi iz oblasti marketinga, da se kroz praktične situacije unaprede znanja i podigne svest o neophodnosti marketinga u modernom vremenu, saopštila je studentska organizacija AIESEC.
Prvi dan biće posvećen predavanjima i panel-diskusijama. Menadžeri, predstavnici domaćih kompanija i predavači iz ove oblasti, govoriće pred 80 odabranih delegata na teme kao što su: e-marketing, brand management, marketing usluga, CRM, budućnost TV propagande, zamke marketinga, event marketing itd.
Drugog dana konferencije delegati se raspoređuju u tematske radionice, gde će kroz simulacije i interaktivan rad sa menadžerima kompanija imati priliku da iskažu svoje znanje i kreativnost, i vide šta sve marketing podrazumeva u praksi.
Za sada su svoje učesće na konferenciji potvrdili agencije Leo Burnett, GfK, Ginger, Grey, Communis, Buzz Advertizing, Coba&associates i drugi.
Svi zainteresovani studenti mogu da se prijave na www.aiesec.org.rs/marketing-focus/. Konkurs je otvorene do 2. aprila u 20h.
Više informacija možete dobiti putem mejla marketing.focus2012@gmail.com. Učesće na seminaru je potpuno besplatno i za sve učesnike su obezbeđeni serifikati.
Od 1948. godine AIESEC stvara mlade lidere u preko 110 zemalja sveta, radeći u partnerstvu sa kompanijama i univerzitetima. Poseduje inovativni proces razvoja koji je sastavljen od izuzetnog liderskog iskustva i globalnog programa razmene. Više informacija možete naći na www.ef.aiesec.org.rs i http://www.facebook.com/AIESECserbia.

PROJEKAT

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!