Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Zagreb predstavljen iz drugog ugla

REGION – Turistička zajednica grada Zagreba lansirala je novu mobilnu aplikaciju „Zagreb Be There“ koja posetiocima predlaže različite tematske puteve za obilazak glavnog grada Hrvatske, uz pomoć pametnih telefona.
Aplikacija, za sada, nudi pet mogućih ruta od kojih svaka predstavlja Zagreb na ponešto drugačiji način. Tako je jedna od ruta Space Explorer na kojoj se nalaze lokacije svih prizemljenih planeta sunčevog sistema iz umetničkih instalacija Ivana Kožarića i Davora Preisa. Ruta Hidden Spots otkriva poslednji gornjogradski bunar, napušteno groblje u Jurjevskoj ili oslikanu vodenu pumpu posvećenu Dinu Dvorniku iz serije Pimp my Pump, dok se na ruti Indie Zagreb nalaze Muzej prekinutih veza, Muzej ulične umetnosti ili spomen-ploča Tomislavu Gotovcu „Zagreb, volim te“ u Ilici. Tu su još i rute Refreshing and Classic Zagreb. Projekt su osmislile reklamna agencija Bruketa&Žinić OM i digitalna agencija Brlog, u saradnji s Turističkom zajednicom grada Zagreba.
Aplikacija je dostupna na Android i iPhone uređajima, a osmišljena je prema tzv. “amification“ principu koji pravila i načine interakcije iz video-igara preslikava na stvarni svet. Nakon što odaberu rutu turisti obilaze lokacije i “heckiraju“ se na njih, a u obilasku im pomaže karta. Kada se turisti “heckiraju“, na većini lokacija iz rute otključavaju jednu od nagrada, poput popusta na ulaznice ili 2-za-1 ponude za iznajmljivanje bicikla.
Aplikacija se može preuzeti s mikrostranice betherezagreb.com ili putem QR koda na lecima koji se mogu pronaći na svim važnijim turističkim punktovima u Zagrebu.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!