Young Lions BiH takmičenje otvoreno za prijave!

REGION- Young Lions BiH takmičenje otvoreno za prijave. Ovo će biti treća godina otkako je Brending konferencija u sklopu partnerstva sa prestižnim Cannes Lions festivalom organizator Young Lions B&H takmičenja, koje pobednicima pruža jedinstvenu priliku da se sa kolegama iz celog sveta bore za priznanje na globalnom nivou u Cannesu.

Koncept takmičenja podrazumeva da ekipe sastavljene od dva profesionalca iz oblasti design, PR i digital, na lokaciji izolovanoj od pristupa senior kolega, u roku od 24 sata odgovore na brief koji klijent otkriva neposredno pred početak takmičenja. Ono što ovom takmičenju daje poseban značaj, a takmičarima jedinstvenu motivaciju, jeste činjenica da je klijent neprofitna organizacija za koju kreiraju idejno rešenje kampanje koja može imati pozitivan uticaj na naše društvo u celini.

Putovanje u Cannes, smeštaj i petodnevna festivalska avantura ukupne vrednosti 10,000 KM, samo su deo GRAND PRIX nagrade koju će osvojiti pobednici BiH takmičenja. Daleko značajnija vrednost krije se u samoj činjenici da je ovo prilika za prisustvo na centralnom okupljanju svetskih zvezda kada je u pitanju kreativna industrija. To sa sobom donosi upijanje znanja, novih informacija, priliku za razmenu ideja sa najboljim od najboljih i zaraznu energiju koja će se bez sumnje reflektovati na budući rad naših pobednika.

Više informacija pronađite OVDE.


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari