Yandex predstavio nove mogućnosti za razvijanje biznisa na Balkanu

Prošle nedelje, u ICT Hub-u, održan je edukativni događaj vodećih Yandex menadžera sa predstavnicima biznisa na Balkanu.

Tokom Yandex MeetUp-a, gosti su bili u mogućnosti da se upoznaju sa mogućnostima ruskog internetskog giganta. Događaju su prisustvovali predstavnici turizma, medicinskog biznisa, stručnjaci iz oblasti nekretnina, marketinga i IT sektora.

Otvarajući MeetUp, državna sekretarka Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije, Tatjana Matić naglasila je strateški značaj Srbije u regionu jugoistočne Evrope, kao i važnost partnerstva Ruske Federacije i Srbije.

Olga Kuznjecova, menadžerka za razvoj biznisa u kompaniji Yandex, govorila je o internet auditorijumu u Ruskoj Federaciji, koji broji više od 110 miliona korisnika. Gospođa Kuznjecova je takođe podelila informacije o različitim karakteristikama Yandex usluga i servisa koji su na raspolaganju svim internet-korisnicima.

Na kraju događaja menedžeri Yandexa su skrenuli pažnju srpskim preduzetnicima na veliki potencijal za oglašavanje na Yandex pretraživačkim i reklamnim mrežama, koje pokrivaju 80% korisnika interneta u Rusiji. Takođe, klijenti u Srbiji moći će da koriste Yandexove analitičke i marketinške alate, kao što su Yandex.Metrica, AppMetrica, Brand Lift.


Oceni tekst

4,00 od 5
Loading...

Komentari