Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Yahoo! predstavio novi logo

Kompanija Yahoo zvanično je juče predstavila svoj novi logo. Na novom zaštitnom znaku ostale su konture starog logoa, stara boja, kao i svima poznati „!“. Ovo je prva značajna promena Yahoo! brendiranja od 1995. godine.
„Jako smo uzbuđeni što možemo da podelimo naš novi logo sa vama. Počeće da se pojavljuje na Yahoo sajtovima u noći između srede i četvrtka i uskoro će svuda biti vidljiv,“ rekla je Keti Savit, direktorka marketinga Yahoo-a, na svom blogu koji je objavljen jutros u 7 po srednjeevropskom vremenu. „Želeli smo logo koji će ostati veran našim počecima, ali i koji će da usvoji evoluciju naših proizvoda“.
Izvršna direktorka kompanije Marisa Majer objasnila je politiku kuće i odluku da se promeni logo na svom blogu. „Želeli smo logo koji će da predstavi Yahoo! na pravi način – kao odlučnu, ali i sofisticiranu kompaniju. Želeli smo da logo bude moderan i drugačiji, ali i da poštuje našu istoriju. I da ima ljudsku crtu, ličnu. Ponosna sam,“ rekla je Majerova.
Redizajnirani logo, koji su napravili dizajneri koji rade u kompaniji Yahoo!, nije bio pokazivan tokom kampanje „30 dana promena“, tokom koje je kompanija svakog dana prikazivala po jednu varijaciju starog znaka.

Izvor: B92

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!