today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Yahoo! planira masovna otpuštanja

Internet portal Yahoo! planira masovna otpuštanja, koja će najverovatnije rezultovati gubitkom posla za hiljade radnika te kompanije. Direktor kompanije Yahoo! Skot Tompson priprema otpuštanja, ali za sada nije bilo nikakvih zvaničnih najava u tom smislu. Međutim, nezvanično, hiljade ljudi će ostati bez posla u sklopu napora za restrukturiranje kompanije i prilagođavanja biznisa novonastalim poslovnim okolnostima i okruženjima. Očekuje se da će najviše biti pogođeno osoblje iz pomoćnih odeljenja, kao što su istraživanje, marketing i odnosi sa javnošću.
Neke indikacije su date ranije, kada je Roj Bostok poslao pismo Yahoo! deoničarima u kome je objasnio da će broj promena koje će biti učinjene biti veliki i da će voditi ka povećanju vrednosti kompanije. Takođe, u pismu je navedeno da su ove promene samo rezultat procesa iniciranog pre čitavih šest meseci, kada je sprovedena nezavisna analiza razloga zašto Yahoo! slabo stoji, odnosno kako bi se izašlo u susret izazovima pred koje je kompanija postavljena. U januaru je Yahoo! objavio da su i profit i prihodi pali, od čega ovi drugi za 13 odsto.

Izvor: The Inquirer

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!