today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

WWF Adria upozorio da gotovo svakog sata na Zemlji izgubimo jednu vrstu

Prema poslednjem Izveštaju o stanju planeta, objavljenom u septembru 2020., veličina populacija sisavaca, ptica, riba, vodozemaca i gmazova je od 1970. godine do danas smanjena za zabrinjavajućih 68%. Posledica je ekspanzija globalne trgovine, potrošnje, rasta stanovništva i ubrzane urbanizacije, zbog čega vrste gube svoja staništa ili izumiru.

Činjenica da gotovo svakog sata izumre jedna vrsta na Zemlji bila je insight za kampanju WWF Adrie, a povodom Sata za planet Zemlju, koji se diljem sveta obeležava poslednje subote u martu.

Zato je 26. marta pažnju prolaznika u gradovima Hrvatske, Srbije i BiH plenio sat na digitalnim citylight površinama koji je odbrojavao i prikazivao vrste pred izumiranjem poput balkanskog risa, čovečje ribice ili sredozemne medvedice. Kampanju je osmislila agencija Bruketa&Žinić&Grey, a realizovana je u saradnji sa timom WWF Adrie i u partnerstvu sa kompanijama Go2Digital, Dept, Alma Quattro i Led Media.

Osim na digitalnim citylight površinama i web bannerima, sat je uživo od 20:30 do 21:30 odbrojavao i na Facebook profilu WWF Adrie. Na društvenim mrežama kampanja je u nedelji pre 26. marta, i uz podršku influencera, edukovala korisnike o izumirućim vrstama.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!