Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

WPP i TikTok najavili globalno partnerstvo

SVET – WPP i TikTok najavili su juče inovativno globalno partnerstvo koje će omogućiti WPP agencijama i klijentima da iskoriste uticaj i doseg ove mobilne video platforme. Partnerstvo omogućava WPP klijentima da iskoriste jedinstven pristup i mogućnosti TikTok platforme, koristeći je za što efikasniju komunikaciju sa ciljnim grupama.

Kratki digitalni video sadržaji pružaju značajne mogućnosti brendovima, i upravo to je bio jedan od ključnih razloga zbog kojih je WPP odlučio da svojim klijentima prvi ponudi inovativan sadržaj i pristup reklamnim proizvodima TikToka, koji su još u razvoju. Ovo partnerstvo uključuje i marketing API integraciju i razvoj next-generation formata. Subvrsive, WPP kompanija, bila je jedan od prvih TikTok Effects partnera.

Najavljeno je i da će TikTok u narednom periodu raditi na širenju mreže talentovanih kreatora sadržaja, koji će imati ekskluzivnu priliku da sarađuju sa odabranim klijentima WPP mreže. Oglašivači će kroz ovu saradnju dobiti priliku da dublje upoznaju kreatore sadržaja, povežu se sa njima na različitim nivoima i uključe ih u svoje kampanje.

Pored toga, WPP i TikTok zajedno će kreirati vodeći program obuke za agencije, koji će im omogućiti prioritetni pristup sadržaju, ali i razvoj najboljih kreativnih i medijskih rešenja za klijente. Ovo partnerstvo podrazumeva i razvoj i izgradnju bezbednosnih rešenja za brendove na TikTok platformi.

Mark Read, izvršni direktor, WPP, rekao je: „Naši klijenti žele nove i inovativne načine da dođu do potrošača. TikTok je brzo pokazao snagu mobilnog videa i brojne mogućnosti koje brendovi mogu da dobiju na ovoj platformi. Oduševljen sam što smo formirali ovo globalno partnerstvo, prvo u našoj industriji, i radujem se saradnji sa TikTok-om kako bismo osigurali da naši klijenti nastave da imaju koristi od onoga što ova platforma nudi. “

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!