Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

Preporučujemo

Weekend Masterclass – novost na 12. Weekend Media Festivalu

REGION – Weekend Media Festival u Rovinj dovodi jednog od najznačajnijih biznismena iz industrije luksuznih brendova, lidera Hublota i Zenitha i non-executive direktora poslovne jedinice za satove grupacije LVMH Watches Worldwide, Jean-Claude Bivera. Čovek koji je poznat kao ikona u industriji satova i zaslužan za globalni uspeh poznatih brendova kao što su TAG Heuer i Hublot održaće ekskluzivno predavanje u sklopu Weekend Masterclassa.

Weekend Masterclass novi je format na Weekend Media Festivalu na kojem će se u četvrtak, 19. septembra, u kongresnoj dvorani luksuznog Grand Park Hotela Rovinj, održati predavanja i paneli. Uvođenjem ovog formata i dodatnog dana predavanja namenjenog business zajednici, produbljuje se trajanje najvećeg regionalnog komunikacijskog festivala.

„Srećni smo što i ove godine Weekend donosi veliku inovaciju za sve naše učesnike. U Grand Park Hotel Rovinj, koga ćemo, siguran sam sa zanimanjem pogledati jer je podigao lestvicu luksuzne ponude Hrvatske, dovodimo jednog od najatraktivnijih predavača iz sveta europskih luksuznih brendova. Park, Biver i Weekend Masterclass sigurno će sjajno obeležiti otvaranje 12. Weekenda“, izjavio je Nikola Vrdoljak, direktor programa Weekend Media Festivala.

Biver je jedna od najuticajnijih osoba u svetu satova. Ovaj veliki marketinški stručnjak je na svom profesionalnom putu gotovo preko noći uspeo je da od relativno mladih modnih kompanija napravi luksuzne brendove koji su danas stvar prestiža i čije proizvode svi žele u svojoj privatnoj kolekciji. Prvi je uklopio luksuzni brend u svet fudbala na Europskim prvenstvima u fudbalu UEFA EURO™ 2006. i 2008. godine.

Nakon oživljavanja brenda Blancpain, razvio je Omegu sarađujući s brojnim poznatim osobama poput Cindy Crawford, Michaela Schumachera i Piercea Brosnana u ulozi Jamesa Bonda. Kod razvoja Hublota vodio se konceptom Art of Fusion spajajući tradiciju i inovacije kao i prošlost i budućnost. Za samo nekoliko godina pretvorio je Hublot u istinsku priču o uspehu, a danas on predstavlja puno više od izrade kvalitetnih satova zahvaljujući vrhunskoj saradnji sa Svetskim prvenstvom u fudbalu FIFA World Cup™, Ferrarijem, fudbalskim klubovima Chelsea i Juventus, Usainom Boltom, Dustinom Johnsonom, Lang Langom, Richardom Orlinskijem i Shepardom Faireyjem.

Istorija TAG Heuera pod vođstvom Bivera blisko je povezana s automobilističkim trkama među kojima se ističe najprestižnija i jedna od najstarijih automobilističkih trka na svetu, kultna Monaco Grand Prix. TAG Heuer je upravo pod kormilom Bivera nanizao najviše pobednika ove trke među kojima su Niki Lauda, Jody Scheckter, Alain Prost, Ayrton Senna, Mika Häkkinen, David Coulthard, Kimi Räikkönen, Fernando Alonso i Lewis Hamilton, ujedno i TAG Heuerovi ambasadori.

Jedan od najznačajnijih biznismena iz industrije luksuznih brendova i stručnjak za marketing Jean-Claude Biver na 12. Weekend Media Festivalu u sklopu Weekend Masterclassa podeliće svoje iskustvo i savete kako uspešno voditi premium svetske brendove.

Najveći regionalni festival komunikacija je, osim po zanimljivim predavanjima, provokativnim i konstruktivnim raspravama o trendovima u medijskoj industriji, poznat i kao mesto najbolje zabave. Ovogodišnji 12. Weekend Media Festival koji se održava od 19. do 22. septembra tako u Rovinju donosi pomno osmišljen muzički program u duhu Woodstocka, iz vremena kad je muzika postala umetnost i sredstvo otpora.

Forum

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime

Molimo unesite Vaš komentar!