Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

POSAO & PRAKSA

Webfluential od sada i u Hrvatskoj

REGION – U Hrvatsku je stigao Webfluential – najveća „influencer performance“ marketinška platforma za brendove i agencije.

Brendovi i agencije imaju potrebu za rešenje za vremenski i budžetski zahtevan i spekulativan proces angažovanja influencera i sprovođenja kampanja na društvenim mrežama kroz njihove kanale. U celom tom procesu, od postavljanja ciljeva kampanje pa do evaluacije rezultata, postoji potreba za alatom i tehnološkim rešenjem pomoću kojeg bi se upravljalo celim procesom.

Webfluential je potpuno rešenje koje objedinjuje sve potrebne alate i daje rezultate u stvarnom vremenu te pojednostavljuje proces povezivanja influencera, agencija i brendova i pomaže mladim ljudima koji imaju sve preduslove da počnu da rade kao influenceri, a nisu svesni svog uticaja i potencijala.
Webfluential predstavlja moćan marketinški alat, a uskoro će postati i najveća zajednica kreatora sadržaja u Hrvatskoj. Time se znatno olakšava posao brendovima i agencijama koje sa svojim brojnim klijentima realizuju projekte influencer marketinga.

Jedna od navećih vrednost za svaku kompaniju i agenciju koje sarađuje s influencerima je digitalni clipping, odnosno analiza praćenja objava na društvenim mrežama. Danas influenceri dostavljanju print screen rezultata i šalju ih klijentu ili agenciji, a oni ponovo ubacuju rezultate u Excel tabele ili PowerPoint prezentacije. Webfluential eliminiše jako puno pešačkog rada, prepisivanja, mejlova i kreiranja prezentacija.

Webfluential je lako koristiti. U svega nekoliko klikova daje tačne i detaljne rezultate kampanja, radi analitiku, izvozi podatke i izrađuje prezentacije. Za jednog, 5 ili 100 influencera, svejedno je – detaljan izveštaj sa svim razrađenim metrikama (reach, impressions, engagement, itd.) dostupan je odmah, i to u realnom vremenu.

WEBFLUENTIAL ZA INFLUENSERE
Platforma omogućava influencerima da odrade vlastiti marketing i predstave se brendovima i kompanijama i monetizuju svoju prisutnost na društvenim mrežama, ne samo na osnovu dosega već i kredibiliteta i autentičnosti. Brendovima algoritam omogućava merenje dosega i relevantnosti i pretraživanje baze influencera kojima će najbolje dosegnuti svoju ciljnu grupu i precizno meriti rezultate kampanja.

Svi sa više od 1.000 pratilaca na nekoj od društvenih mreža mogu se odmah prijaviti na: webfluential.com/influencers i monetizovati svoju strast.

Prijava za influencere je besplatna, a influenceri samostalno uređuju vlastiti profil na Webfluentialu i povezuju svoj Instagram, Facebook, YouTube, Twitter kanal ili blog te definišu cenu za svaki od njih. Nakon toga klijenti mogu unutar Webfluential platforme pronaći influencerov profil, ali i direktno komunicirati – od faze prvog kontakta i briefa pa do odobrenja i objave sadržaja.

„Misija nam je da tržištu ponudimo sofisticiranu tehnologiju i alat kojimaa će vođenje influencer kampanja konačno biti jednostavno i merljivo. Svaka kompanija ili agencija koja koristi influencere u svojim kampanjama trebala bi da koristi ovaj alat jer im daje kontrolu nad celim procesom – za to postoji mogućnost „self-servinga“ ili može angažovati lokalnog Webfluential-ovog partnera. Korišćenje alata izuzetno je intuitivno i jednostavno, a ova platforma ima sve što je potrebno na jednom mestu za uspešno upravljanje i merenje kampanja. Webfluential tim stoji na raspolaganju za sve upite i prezentacije i edukacije“, rekla je Lana Bedeković Rosandić, direktorica kompanije Webfluential, koja je partner kompanije Webfluential Global i vlasnica franšize za Hrvatsku.

Više informacija pronađete na https://webfluential.com/

Forum

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!