Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

Preporučujemo

Web Fest .ME 2012 konferencija – 20. i 21. septembra u Budvi

Označite vaše kalendare, jer Web Fest .ME, najveći internet festival u regionu organizuje mnoštvo druženja u 2012. Zadržali su “stare dobre stvari”: Web Fest .ME konferenciju, jedan od najvažnijih događaja u regionu i Web Fest.ME Awards, takmičenje za najbolje web projekte čija će kruna ponovo biti WebFest .ME gala zatvaranje. Pripremili su i nekoliko iznenadjenja, pre svega “Web-Up .ME”,  takmičenje za najbolji regionalni start-up, čiji pobednik dobija priliku da se predstavi na TechCrunch Disrupt-u 2013.
Prošle godine Web Fest .ME Konferencija bila je pravo osveženje za regionalnu internet scenu. Predavanja osnivača WordPress-a Meta Mulenvega i investitora, Tonija Konrada, prenela su atmosferu Silicijumske doline u Budvu, dok su Jong Li (GoDaddy), Andraž Tori (Zemanta) i Vibor Cipan (Wall of Tweets) podelili sa učesnicima svoja preduzetnička i korporativna iskustva. Ove godine su na programu, takođe, priče o preduzetničkim počecima, najnovijim tehnologijama, i uopšte svemu što je WEB. Konferencija će biti održana 20. i 21. septembra u Budvi, a već su spremna zvučna imena i važne novitete.
Prošlogodišnja Web Fest .ME konferencija proglašena je za jednu od najboljih u regionu, ove godine na konferenciju nam dolazi Norvežanin Hakon Vium Lie, koji je izumeo CSS, inače je i CTO kompanije Opera, zatim Rajan Freitas, osnivač about.me i dizajner koji je radio UX-u MySpace-a, Karolina Rosi iz Start-Up Čile programa, koji sarađuje i sa The Next Web-om, Brajan Vong, milioner od 21 godine, Rut Bur, Lead SEO kompanije SEOMoz i mnogi drugi.
„Start-up“ je bila ključna reč u 2011, a Web Fest .ME će se potruditi da nova ključna reč u 2012. postane „Web-Up .ME“, takmičenje za najboji start-up u regionu. Informacije o pravilima i prijavama predstavljene su na webfest.me sajtu, a pobednik takmičenja će dobiti jedinstvenu priliku da svoj projekat predstavi na TechCrunch Disrupt 2013, u Njujorku, u maju 2013. godine.
Najbolji na WebUp.ME 2012 će imati tokom tri dana štand u Aleji preduzetnika (Start-Up Alley) u okviru TechCrunch Disrupt-a, u Njujorku 2013. godine i u prilici da stupi u direktan kontakt sa ozbiljnim investitorima. Svi izlagači na Aleji preduzetnika imaju šansu da se domognu i TC Disrupt Battlefield takmičenja gde se bori za glavnu nagrau od 50.000 američkih dolasa (USD) i priliku da ponese Disrupt Kup.

Velika godina za internet industriju je pred nama. Vežite se!

Forum

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koliko je kreativna industrija važna za razvoj privrede Srbije?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime

Molimo unesite Vaš komentar!