Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Web Fest .ME 2012 konferencija – 20. i 21. septembra u Budvi

Označite vaše kalendare, jer Web Fest .ME, najveći internet festival u regionu organizuje mnoštvo druženja u 2012. Zadržali su “stare dobre stvari”: Web Fest .ME konferenciju, jedan od najvažnijih događaja u regionu i Web Fest.ME Awards, takmičenje za najbolje web projekte čija će kruna ponovo biti WebFest .ME gala zatvaranje. Pripremili su i nekoliko iznenadjenja, pre svega “Web-Up .ME”,  takmičenje za najbolji regionalni start-up, čiji pobednik dobija priliku da se predstavi na TechCrunch Disrupt-u 2013.
Prošle godine Web Fest .ME Konferencija bila je pravo osveženje za regionalnu internet scenu. Predavanja osnivača WordPress-a Meta Mulenvega i investitora, Tonija Konrada, prenela su atmosferu Silicijumske doline u Budvu, dok su Jong Li (GoDaddy), Andraž Tori (Zemanta) i Vibor Cipan (Wall of Tweets) podelili sa učesnicima svoja preduzetnička i korporativna iskustva. Ove godine su na programu, takođe, priče o preduzetničkim počecima, najnovijim tehnologijama, i uopšte svemu što je WEB. Konferencija će biti održana 20. i 21. septembra u Budvi, a već su spremna zvučna imena i važne novitete.
Prošlogodišnja Web Fest .ME konferencija proglašena je za jednu od najboljih u regionu, ove godine na konferenciju nam dolazi Norvežanin Hakon Vium Lie, koji je izumeo CSS, inače je i CTO kompanije Opera, zatim Rajan Freitas, osnivač about.me i dizajner koji je radio UX-u MySpace-a, Karolina Rosi iz Start-Up Čile programa, koji sarađuje i sa The Next Web-om, Brajan Vong, milioner od 21 godine, Rut Bur, Lead SEO kompanije SEOMoz i mnogi drugi.
„Start-up“ je bila ključna reč u 2011, a Web Fest .ME će se potruditi da nova ključna reč u 2012. postane „Web-Up .ME“, takmičenje za najboji start-up u regionu. Informacije o pravilima i prijavama predstavljene su na webfest.me sajtu, a pobednik takmičenja će dobiti jedinstvenu priliku da svoj projekat predstavi na TechCrunch Disrupt 2013, u Njujorku, u maju 2013. godine.
Najbolji na WebUp.ME 2012 će imati tokom tri dana štand u Aleji preduzetnika (Start-Up Alley) u okviru TechCrunch Disrupt-a, u Njujorku 2013. godine i u prilici da stupi u direktan kontakt sa ozbiljnim investitorima. Svi izlagači na Aleji preduzetnika imaju šansu da se domognu i TC Disrupt Battlefield takmičenja gde se bori za glavnu nagrau od 50.000 američkih dolasa (USD) i priliku da ponese Disrupt Kup.

Velika godina za internet industriju je pred nama. Vežite se!

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!