Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti!

Oglašavanje

spot_img

Oglašavanje

spot_img

BIZNIS HUB

spot_img

ISPRATI

Vreme stalnih promena!

Povodom konkursa za osmu po redu dodelu nagrada KAKTUS by 1664 Blanc, pitali smo članove žirija – na šta će obratiti najviše pažnje prilikom ocenjivanja radova? Miha Bevc, Creative Director, Herman&partnerji Slovenija  rekla je…

Tema ovogodišnjeg festivala je „Samorefleksija“. Kada bi pogledali u ogledalo sebe kao profesionalca, kompaniju u kojoj radite i kompletno tržište marketinških komunikacija – šta vidite?
Herman & partners je mlada agencija koja je osnovana samo nekoliko meseci pre izbijanja korona virusa. Ubrzano i stalno prilagođavanje promenama stavljeno je u naše ruke, i trudimo se da to maksimalno iskoristimo kako za razvoj kompanije, tako i za rešavanje izazova naših klijenata. Svi lako možemo primetiti da su marketinške komunikacije iz dana u dan sve složenije, što se odnosi i na ceo svet i na izazove sa kojima se suočavamo.

Savet za sve one koji žele da prijave radove za nagrade KAKTUS 2022 – kako najbolje pripremiti prijavu i na šta ćete obratiti najviše pažnje prilikom ocenjivanja radova?
Moj savet je jednostavan: jasno pokažite izazov koji je kampanja morala da savlada, uvid na kome je ideja zasnovana i efekat koji je postigla. Prilikom ocenjivanja obratiću pažnju na tri stvari. Prvo: koliko je ideja relevantna za potrošača, brend i vreme u kome živimo. Drugo: koliko je ideja iznenađujuća ili sveža. U treće: kvalitet performansi ili tržišna izvrsnost.

Prijave za nagrade KAKTUS 2022 otvorene su do 23. septembra, a sve informacije o konkursu i Pravilnik možete pronaći na sajtu https://kaktus.rs/

PROJEKAT

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!