Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

V(RAB)AC

Biro za radijsko oglašavanje Srbije (RAB) raspisao je konkurs za dodelu nagrada za najbolji radijski džingl i najbolji radijski oglasni spot pod nazivom „V(RAB)AC“. Ovom takmičenje treba da afirmiše profesiju, ali i da vrati radio na ono mesto koje mu zaista pripada kao najomiljenijem mediju, rekli su u RAB-u. Sasvim sigurno je da će ova akcija skrenuti pažnju i na radio, ali i na kreativne ljude koji svakodnevno osmišljavaju džinglove i radio oglasne spotove, navodi se na sajtu oovog udruženja. Nagrade će biti dodeljene u tri kategorije:

– Zlatni, Srebrni i Bronzani V(RAB)AC za najbolji radio džingl (identifikacini džingl – pevani ili ne),
– V(RAB)AC za najbolju radio reklamu trajanja do 20 sec,
– V(RAB)AC za najbolju radio reklamu trajanja do 40 sec.

Pravo učešća imaju sve radio stanice Srbije u svim kategorijama, kao i sve marketinške agencije u katergorijama radio reklame u trajanju do 20 i do 40 sekundi. Možete poslati po jedan predlog za sve kategorije, ili samo za one kategorije u kojima želite da učestvujete. Svoje radove možete poslati na info@rabsrbija.com najkasnije do 21. marta. Stručni žiri u sastavu Aleksandar Sanja Ilic, kompozitor, Igor Stoimenov, reditelj i Rade Santrač, dizajner zvuka, oceniće džinglove i oglasne spotove i odabrati pobednike. Svečana dodela nagrada biće održana u Beogradu između 10. i 15. aprila.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!