Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

Preporučujemo

Viralna tribina HURA-e: svi ste pozvani!

Stvoriti sadržaj koji će biti vredan “deljenja” i o kojem će se govoriti pravo je umeće, ali i izazov s kojim se suočavaju svi koji se danas na bilo koji način bave marketingom. Razvojem novih platformi i sofisticiranih tehnologija, viralne kampanje nametnule su se kao vrlo učinkovit način za komunikaciju s potrošačima i privlačenje njihove pažnje. No, kreirati dobar viral o kojem će se pričati i koji će zabaviti i “pridobiti” publiku nije nimalo jednostavan zadatak.
Ivan Šarić koji je nedavno postigao globalni uspeh svojim viralom „Hire me Jon Stewart“ izjavio je: “Trebaš proračunati celu kampanju. Ako negde skrene, da je možeš vratiti. Ako skrene u suprotnom smeru, a nisi to pre video, onda još bolje. To nije ono što mnogi misle – napraviću viralni video, staviću ga na YouTube i on će se sam proširiti. Nema šanse. Trebaš imati medije.”
Ako želite saznati kako i sami možete kreirati viral o kojem će se govoriti i koji će se deliti pridružite nam se na HURA-inoj tribini na temu virala koja će se odžati danas 8. maja u 20 sati u klubu Pepermintu.
Odabrane primere uspešnih, ali i manje uspešnih, virala komentarisaće Ivan Šarić, Davor Bruketa, Nebojša Grbačić i Davor Runje. Ulaz na tribinu je slobodan.

Forum

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koliko je kreativna industrija važna za razvoj privrede Srbije?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime

Molimo unesite Vaš komentar!