Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Vidimo se u septembru u Rovinju!

Šesti Weekend Media Festival, jedan od najvećih regionalnih festivala komunikacija, održaće se ove godine od 19. do 22. septembra u festivalskom prostoru stare Tvornice duvana u Rovinju. Organizatori festivala potrudili su se da i ove godine dovedu niz vrlo uglednih predavača iz regiona i sveta, a koji će govoriti o najznačajnijim događajima i temama u medijskoj, marketinškoj i komunikacijskoj industriji u protekloj godini.
Vrhunska predavanja, zanimljivi paneli, radionice i prezentacije, opušten networking, upoznavanje s aktualnim svetskim trendovima i odlična zabava – na repertoaru su i ovoga Weekenda, najavili su organizatori.
Ove godine Weekend će, uz brojne predavače ugostiti, i Nicolasa Kfurija, profesora Strategije u Poslovnoj školi Cotrugli, vrhunskog marketinškog stručnjaka čiji glavni interesi uključuju strateško i međunarodno poslovanje. On predaje na privatnim i državnim univerzitetima širom sveta, uključujući poslovne škole u Nemačkoj, Španiji i Meksiku.
Pored predavanja i panela, program Weekend Media Festivala ove godine upotpuniće i premijerna dodela nagrada SoMo, kao i druga regionalna revija kreativnosti i najboljih reklamnih agencija – Balcannes. Organizatori pozivaju sve agencije iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Makedonije da svoje radove prijave najkasnije do 1. septembra putem linka http://www.balcannes.com/kako-sudjelovati.
Uz Balcannes i SoMo, još jedna od okosnica programa Weekenda 2013 je i „Pogled preko plota“. Za sve one koji žele saznati šta se radilo od Weekenda do Weekenda, organizatori i ove godine dovode šest stručnjaka koji će brzo i dinamično preneti sve što morate znati.

Prijave za ovogodišnji Weekend već su počele na www.weekendmediafestival.com.

Cena kotizacije iznosi 410 evra + PDV, dok je cena za članove profesionalnih udruženja (IAB Srbija, UEPS, DSOJ), kao i medijskih udruženja (UNS, NUNS, NDNV, Asocijaciju medija) 350 evra + PDV (uz dostavljenu potvrdu o članstvu ili skeniranu člansku kartu za tekuću godinu na mejl monika.galic@weekendmediafestival.com).

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!