Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

Oglašavanje

spot_img

POSAO & PRAKSA

Video omaž o Draganu Sakanu na Golden Drumu

Dragan Sakan, osnivač marketinške agencije New Moment, čovek koji je živeo kreativnost verujući da je ideja najjača valuta i da se najbolje vidi srcem, dobio i je i svoj svoj video tribute! Video omaž posvećen njegovom radu i uticaju na kreativnu idnustriju u Srbiji pod nazivom „Ad Man“, biće premijerno prikazan u sutra u 15:15h u okviru Golden Drum festivala.

Kako će se ove godine Golden Drum održati on line od 13. do 15. oktobra i biće besplatan za sve, svi koji žele da pogledaju video mogu da se registruju za besplatnu digitalnu propusnicu putem linka https://engine.goldendrum.com.

„11 godina kako Saki nije sa nama želeli smo da obeležimo video omažom inspirisanim njegovom ljubavlju prema advertajzingu. On je živeo svoju profesiju i svakodnevno od nje stvarao umetnost. Drago nam je da je njegova filozofija i dalje živa, a mi smo nastavili da idemo putem njegovih ideja i kreativnosti“, rekli su Draganovi sinovi Žarko i Lazar Sakan.

Kroz više od dve decenije postojanja, Golden Dram se pozicionirao kao jedan od najcenjenijih svetskih fetsivala, a njegove prestižne nagrade, namenjene najvećim stručnjacima iz oblasti kreativnih medija, predstavljaju vrhunac u profesionalnom dostignuću na polju marketinga i advertajzinga. Upravo iz ovih razloga, video „Ad Man“, u trajanju od 16 minuta, biće premijerno prikazan baš na ovom festivalu.

OGLAŠAVANJE

spot_img

PROJEKAT

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!