today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Via Media preuzima Rent a PR Consulting

REGION – Agencija Via Media je sklopila dogovor o akviziciji sa PR agencijom Rent a PR Consulting, čime ova agencija postaje njen sastavni deo.

Kroz ovu akviziciju, Via Media potvrđuje svoje strateško opredeljenje unapređenja kreativne industrije u BiH i osnaživanja svoje liderske pozicije na tržištu.

„Ova akvizicija je za nas vrlo značajna i predstavlja snažnu podršku daljem razvoju našeg odela za strateške komunikacije i PR. Agenciju Rent a PR Consulting čini tim vrhunskih komunikacijskih i kreativnih profesionalaca koji će, na čelu sa Sanelom Tunović, ojačati naš postojeći portfolio usluga i doneti novu energiju, ne samo našoj agenciji, već i celom tržištu. Plan je da u budućnosti Via Media postane edukacioni hub za razvoj nove generacije komunikacijskih stručnjaka“, izjavio je Haris Mujanović, CEO Via Media agencije.

Akvizicija agencije Rent a PR Consulting je prva ovakve vrste u kreativnoj industriji u Bosni i Hercegovini, te predstavlja pomak prema postavljanju novih standarda. Osnivačica i direktorka agencije Rent a PR Consulting, Sanela Tunović preuzima funkciju PR Director-a u agenciji Via Media.

„Ponosna sam na rezultate koje smo ostvarili sa Rent a PR Consulting agencijom u poslednjih 13 godina. Međutim, postati deo tima vodeće kreativne agencije u BiH predstavlja veliku priliku, ali i izazov. Sasvim sigurno će naše buduće aktivnosti, u sklopu Via Medie, biti usmerene na pomeranje granica i jačanje potencijala za dalji razvoj odnosa sa javnošću u Bosni i Hercegovini.“ – izjavila je Sanela Tunović, vlasnica agencije Rent a PR Consulting.

Via Media, kao full-service marketing agencija, ovim preuzimanjem jača portfolio usluga koje pruža svojim klijentima sa fokusom na razvijanje servisa iz oblasti strateških i kriznih komunikacija, kao i realizaciju edukacija iz oblasti komunikacija.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!