Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

POSAO & PRAKSA

Veruj u novogodišnju čaroliju!

Emmezeta je za Novu godinu i Božić pripremila drugačiju priču. Video spot koji prati novogodišnju kampanju pod nazivom „Veruj u novogodišnju čaroliju“ je emotivna i topla priča o dečaku koji spoznaje suštinu novogodišnjih i božićnih praznika, a to je dobrota ljudskog srca, koja naizgled obične stvari pretvara u čarobne.

Dirnut životom jednog beskućnika, dečak se nalazi pred izazovom kako da mu pomogne da bi i on uživao u toplom domu. Dečak pronalazi tajni prolaz koji iz hladne zime vodi u topli dom – u Emmezetu. Ovde dovodi beskućnika kome pokušava da približi osećaj doma, topao krevet i noć na sigurnom.

Ali, dečaka očekuje iznenađenje – beskućnik se pojavljuje u liku Deda Mraza! Nasmejani Deda Mraz pruža dečaku novogodišnju čaroliju u vidu novog medvedića koga je dečak na počeku video spota držao u naručju pocepanog, sa zakrpama.

Uz slogan „Veruj u novogodišnju čaroliju“, Emmezeta poručuje: „Čarobne stvari nisu uvek čarobne, na prvi pogled… Ponekad su i nevidljive. Samo iskrena dobrota od srca, takve stvari pretvara u čarobne. I zato… Veruj u novogodišnju čaroliju!“

Nova Emmezetina kampanja je lansirana putem društvenih mreža, a prikazuje se i na televiziji, a prati je velika nagradna igra.

Forum

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!