Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

Oglašavanje

spot_img

POSAO & PRAKSA

Veliko interesovanje za Blogomaniju 2013!

Za sedam dana, za učestvovanje na najvećoj regionalnoj konferenciji posvećenoj blogu i internetu prijavilo se više od 350 ljudi. Blogomanija 2013, koja se održava na Kopaoniku od 28. novembra do 01. decembra, okupiće predstavnike svih relevantnih marketinških i PR agencija iz regiona, predstavnike kompanija koje svoje prisustvo grade i na internetu, vlasnike medija, portala i sajtova, programerske i dizajnerske firme, kao i IT profesionalce i ljude sličnih zanimanja, ali i veliki broj mladih koji razmišljaju o karijeri u upravo ovim delatnostima.
Pozitivna iskustva sa prošlogodišnje Blogomanije motivišu ali i obavezuju organizatore pa je ove godine predviđeno više od 40 sati vrhunskog programa koji će učesnicima pokazati kakvo je aktuelno stanje tržišta zemalja u regionu. Veliku pažnju će svakako privući mišljenja ljudi iz najvećih agencija kao i predstavnika najvećih klijenata.
Konferenciju će predavanjem otvoriti Dave Trott, predsednik agencije „The Gate London“, dobitnik nekoliko prestižnih nagrada, između ostalog i D&AD President’s Award 2004. godine. Osnivač nekoliko agencija, među kojima i GGT-a, Ad Age, 2011. godine proglasio najkreativnijom na svetu!
Aktuelne informacije i razmena mišljenja IT i internet stručnjaka nisu jedino što će Kopaonik napraviti „silicijumskom planinom“ krajem novembra. Neko će se pronaći na predavanjima o aktuelnim trendovima u dizajnu sajtova i mobilnih aplikacija, a neko na panelu koji demistifikuje dobre oglasne kampanje na najpoznatijim oglasnim mrežama. Na Blogomaniji će se tragati i za odgovorima zašto različito reagujemo na različite sadržaje, i šta je to što nam je svima slično? Kako tumačiti statistiku i analitiku sajta? Kako zaštititi svoj rad? Zašto neki sadržaji postaju viralni i kako to zapravo funkcioniše?
Poseban deo programa posvećen je „kraljevima sadržaja“ koji će sa učesnicima podeliti svoja razmišljanja, objasniti svoj kreativni proces i prisetiti se zanimljivih trenutaka u karijerama. Osim nekoliko gošći na velikoj sceni, ceo jedan dan biće posvećen damama i temama koje su njima zanimljivije u posebnoj sali za radionice. Tu će biti mesta za Lifestyle teme, do it yourself, fashion, food i druge zanimljive projekte.
Predviđene su i brojne aktivnosti za sve učesnike koji budu hteli da se malo razmrdaju, pa će tako na Blogomaniji’13 biti održan i turnir u basketu, časovi joge i zumbe, a biće i raznih drugih aktivnosti.

Više informacija pronađite na http://blogomanija.me/

OGLAŠAVANJE

spot_img

PROJEKAT

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!