Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

POSAO & PRAKSA

Veliki odziv za Effie Hrvatska takmičenje!

REGION – Zvanično su zatvorene prijave na ovogodišnje izdanje takmičenja Effie, u sklopu kojeg će se dodeliti prestižne nagrade za izvanredno i efikasno tržišno komuniciranje.

Takmičenje je deo festivala Dani komunikacija, koji će se održati od 30. marta do 2. aprila u Rovinju, a ove će godine za nagradu za izuzetne i efikasne marketinške kampanje konkurisati sveukupno 51 projekat, što je porast od preko 40% u poređenju sa prošlom godinom.

Na osnovu slogana „Ideje koje deluju“, nagrada Effie dodeljuje se za najznačajnija dostignuća u tržišnim komunikacijama na osnovu kriterijuma efikasnosti, tj. na osnovu uspešnog povrata sredstava uloženih u marketinške kampanje. Ove godine prijavljen je 51 projekat, s najvećim brojem prijava iz industrije finansijskih i osiguravajućih usluga. Između prijavljenih projekata, 20 stručnjaka industrije i članova žirija odabraće dobitnike zlatnih, srebrnih i bronzanih nagrada Effie u segmentima kreativnosti, strategije i postignutih rezultata.

„Povećanje broja prijava u poređenju sa prošlom godinom potvrda je da su efikasnost i merljivi poslovni i komunikacijski ciljevi sve važniji aspekti razrade i realizacije marketinških kampanja na hrvatskom tržištu i za agencije i za oglašivače. Naravno, povećanje broja prijava vidimo i kao potvrdu da je nagrada prepoznata kao važno priznanje struke. S obzirom na visok nivo strateškog promišljanja i pažljivog raspolaganja ulaganjima u prijavljenim projektima, odluka o pobednicima biće uzbudljiv izazov za ceo žiri„, rekao je Darko Ivančević, predsednik žirija takmičenja Effie i globalni potpredsednik brenda Staropramen unutar grupacije MolsonCoors.

Dobitnici po pojedinačnim kategorijama i dobitnik nagrade Grand Prix Effie biće proglašeni na festivalu Dani komunikacija u Rovinju. Sve informacije o takmičenju Effie dostupni su na zvaničnim stranicama takmičenja www.effie.hr, a trenutno su otvorene i prijave za strukovna takmičenja IdejaX, Mixx i YoungLions. Više informacija o festivalu i kotizacijama dostupno je na zvaničnim stranicama festivala www.danikomunikacija.com.

Forum

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!