Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

POSAO & PRAKSA

Veče reklama danas u Cineplexx-u!

FON-ov cetar za razvoj karijere i ove godine organizuje projekat FONklame koji će vam omogućiti da marketing kao takav upoznate iz ugla filmske industrije.

Humanitarni deo projekta predstavlja Veče reklama koje se održava danas u sali 3 Cineplexx-a u BIG Fashion centru, gde će delegati imati priliku da vide ono što je ključno za marketing kada je u pitanju film, a tu su upravo trejleri koji će se puštati po sekcijama. Sav iznos od prodaje karata biće doniran Prihvatilištu za decu u Beogradu.

Edukativni deo biće održan 1. marta na Fakultetu organizacionih nauka, gde će delegati imati priliku da prisustvuju panel diskusiji na temu „Da li je život trejler?”, interaktivnim radionicama uz kompetentne predavače koji će govoriti o tome na koji način digitalne platforme doprinose njihovom poslovanju kao i predstavljanju studije slučaja.

Delegati koji žele da učestvuju u rešavanju studije slučaja će imati prilike da svoja rešenja prezentuju 4. marta na Fakultetu organizacionih nauka.

Za više informacija o projektu, predavačima i panelistima, kao i za same prijave posetite sajt http://www.fonovcentar.rs/

Forum

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!