Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Valicon najavljuje svoj strateški ulazak na kosovsko tržište

REGION – Valicon, agencija za istraživanje tržišta i savetovanje, koja je u radu usmerena na oblast Mediterana, najavljuje svoj ulazak na tržište Kosova.

Kosovsko je tržište među najdinamičnijim tržištima u regionu, ono se brzo razvija, potpuno je digitalizovano i okrenuto novim tehnologijama. Pritom će Valicon sa svojih 25 godina iskustva u industriji na Kosovu moći ponuditi niz specijalizovanih usluga i najnovijih tehnologija, navodi se na sajtu ove agencije.

Tako će već početkom 2024. godine kompanije koje su zainteresovane za kosovsko tržište moći koristiti najvećim online panelom. Osim toga, Valicon će na Kosovu nuditi i svoju uslugu neuromarketinga. Ova će usluga brendovima omogućiti da utvrde slabosti svojih oglašivačkih praksi, ali i da ih poprave pre nego što objave svoje oglase.

Takođe, Valicon će kosovskom tržištu dati pristup podacima iz svojih brojnih medijskih istraživanja koja se ponajviše odnose na konzumiranje različitih medija na Kosovu.

Za više informacija posetite Valicon.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!