Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti!

Oglašavanje

spot_img

BIZNIS HUB

spot_img

ISPRATI

Uspešno realizovana prva Letnja škola advertajzinga za početnike

Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata beogradskog univerziteta nedavno je u saradnji sa agencijom McCann Beograd uspešno realizovao prvu Letnju školu advertajzinga pod nazivom “Advertajzing za početnike – Get Creative With McCann Beograd”. Projekat je plod uspešne dugogodišnje saradnje koja se ostvaruje na polju organizacije i realizacije prakse za studente Univerziteta u Beogradu u agencijama članicama I&F Grupe, čiji je McCann Beograd deo.

Celokupna saradnja, kao i sam projekat, imaju za cilj da se studentima zainteresovanim za karijeru u oblasti marketinga približe moguće oblasti za usavršavanje i rad, profesije i najnoviji trendovi u oblasti advertajzinga. U okviru prve Letnje škole advertajzinga petodnevni program predavanja i radionica vođenih od strane zaposlenih agencije McCann Beograd, pohađala je multidisciplinarna grupa od 25 studenata.
“Iz ugla agencije kao jednog od organizatora projekta, veoma smo zadovoljni rezultatima prve Letnje škole advertajzinga za početnike. Saradnja sa Centrom za razvoj karijere pokazala se kao pun pogodak i verujemo da je ovo samo prvi u nizu projekata koje ćemo realizovati zajedno, o čemu svedoči i potpisivanje Ugovora o saradnji”, rekao je Vladimir Gligorić HR specijalista agencije McCann Beograd i dodao da su polaznici ocenili Letnju školu prosečnom ocenom 4.94 od 5, što je znak su predavači sjajno uradili svoj posao.

U okviru škole, studenti su imali priliku da kroz predavanja obrade teme kao što su osnovni pojmovi advertajzinga, veze između advertajzinga i marketinga, koncept agencije, njena struktura i procesi, ali i osnove strategije, alati za analizu ciljne grupe, načini sagledavanja i analize tržišta, pozicioniranje brenda i kreiranje brend identiteta. Pretposlednjeg dana polaznici škole radili su sa kreativnim timom agencije, stekli uvid u ulogu i značaj kreativnih ideja i osnove kreativnih procesa i alata.

Osim slušanja stručnih predavanja studenti su i iz prve ruke iskusili agencijski život kroz posetu prostorija agencije McCann Beograd na Terazijama, što je bila dodatna prilika za upoznavanje sa radom agencije, kao i dodatna pitanja, nastavak diskusija započetih tokom predavanja, ali i uživanje u nedeljnom neformalnom skupu svih zaposlenih u dvorištu zgrade, gde su se osvežili, odmorili, sredili utiske.

Takođe, polaznici škole stavljeni su pred izazov grupnog rešavanja zadataka. Svoje radove predstavili su poslednjeg dana pred ostalim učesnicima i predavačima, a potom dobili i povratnu informaciju, savete i smernice u vezi sa primenjenim alatima, nakon čega su im dodeljene potvrde o pohađanju programa i svi su pozvani da se prijave na program prakse u narednom periodu.

PROJEKAT

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!