Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Uspešna godina za Studio Tumpić/Prenc

REGION – European Design Awards, D&AD Awards, Dieline, Golden Drum, London International Awards, International Institute for Information Design Award, Pentawards i nova, ovogodišnja Pantoneova nagrada Best Use of Colour međunarodne nagrade su kojima je struka prepoznala inovativnost i kvalitet kreativnog tima agencije Tumpic/Prenc, dok se na nedavnom Golden Drum festivalu našao na visokom drugom mjestu i kao Adriatic Agency of the Year za 2023. godinu.

Nagrade su pristigle za četiri različita projekta, od signalizacije, preko pakovanja proizvoda do kataloga.

Javnost je tako saznala nešto više o novootvorenom bazenu grada Rovinja, najvećoj investiciji u sportsku infrastrukturu u istoriji Rovinja, o rovinjskom Studiju Kappo, velikom imenu po pitanju krajobrazne arhitekture, o Istriani, ekstra devičanskom maslinovom ulju sa istarske crvenice i o vinu Teran Barrique, posebnom izdanju vinarije Franc Arman za najstrpljivije.

Osim što su nagrade stigle kao veliko priznanje samom Studiju, pridonele su i međunarodnom predstavljanju samih projekata, kao i njihovih klijenata koji su zahvaljujući medijskoj izloženosti dobili na vidljivosti.

“Svakoj se osvojenoj nagradi radujemo kao da je prva, a posebno nam je drago što sva ta priznanja ujedno naglašavaju i rad naših klijenata. Veseli nas kada radovi sa posebnom pričom iza sebe bivaju prepoznati na međunarodnom planu. Svakako smatramo kako ne bismo ništa od navedenog uspeli bez svojih kolega, kao i partnera i klijenata koji veruju u nas i naše ideje,” kažu suosnivači ovog Studija, Anselmo Tumpić i Sara Prenc Opačić.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!