Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Uspeh kampanje za borbu protiv nasilja

Poznati i cenjeni američki portal Adforum koji funkcioniše kao platforma za promociju najboljih i najkreativnijih radova iz oblasti komunikacija je na vrh svoje Top 5 liste ove nedelje postavio viralni video pod naslovom „Jedna fotografija dnevno u najgoroj godini života“ koji su u sklopu kampanje za borbu protiv nasilja u porodici realizovali Fond B92, agencija Saatchi & Saatchi Beograd i Direct Media PR. Po prvi put jedna kampanja iz Srbije našla se na prvom mestu u konkurenciji najboljih radova iz celog sveta.
Pomenuti viralni video koji skreće pažnju na problem nasilja nad ženama je pre nešto više od 2 meseca objavljen na Youtube-u i izazvao je veliko interesovanje javnosti i medija, kako u Srbiji tako i van nje, dostigavši brojku od 5 miliona pregleda.

Izvor: B92

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!