Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Uručene nagrade „PromaxBDA“

Promo spot „Baby alarm“, u realizaciji produkcijske kuće „Digimedia“ iz Beograda osvojio je drugu nagradu u kategoriji „Best reality/docu – drama promotion“ na finalnom izboru „PromaxBDA Europe“. Spot je urađen za potrebe promocije TV serijala „Baby alarm“ nemačke televizije ProSiebenSAT 1.
Kreativni tim su činili: Daniel Tomčić (Creative Solutions/ProSiebenSAT1)- kreativni direktor spota, Mina Đukić- režija i tri člana ekipe iz Kragujevca, Aleksandar Pavlović – direktor fotografije, Janko Maraš – dizajner zvuka i producent Surovi Amater – Slobodan Ranković. Scenografija je delo Stefana Ikonića, za kostime i šminku je bila zadužena Suna Kažić, Rastko Petrović za montažu, Miloš Kuvekalović za organizaciju, a „Šapa Lights“ tim za rasvetu. Izvršni producent „Baby alarm“ promo spota je Ivan Marinković.
„PromaxBDA“ je međunarodna asocijacija koja predstavlja više od 10 hiljada kompanija i profesionalaca iz marketinga i medijskog sektora, a prisutan je u više od 65 zemalja sveta. Na ovogodišnjoj dodeli nagrada, koja je nedavno održana u Barseloni, dodeljene su nagrade u 48 kategorija. „PromaxBDA nagrade“ važe za najprestižnije nagrade u oblastima promocije, marketinga i dizajna.

Izvor: e-Kapija

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!