Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Uređaj koji blokira reklame na internetu

SVET – Sprava pod nazivom AdTrap čija je svrha da blokira reklame na internetu, mogla bi uskoro da počne da se prodaje po ceni od 120 dolara. AdTrap je mali kompjuter koji radi na Linux operativnom sistemu programiran da prepozna i blokira svaki vid oglašavanja koji su njegovi kreatori uspeli da identifikuju.
Uređaj je „otvoren i vrlo lako se može hakovati“ što znači da ga je moguće programirati da blokira sve nove tipove reklama koje se pojave, a moguće je i odabrati omiljene sajtove na kojima želite da ostavite reklame kako bi oni i dalje nastavili da postoje – zahvaljuući prihodu od tih reklama.
Uređaj je već sad moguće rezervisati u znak podrške na Kickstarter sajtu, a čim njegovi tvorci sakupe 150.000 dolara potrebnih za opstanak projekta, počeće da šalju uređaje kupcima.

Izvor: Radio021

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!