today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

United Media imenovala novu direktorku marketinga i komunikacija

United Media imenovala je Ivanu Galić Baksu na poziciju Head of Marketing and Communications.

Galić Baksa ima dvadeset godina iskustva na rukovodećim pozicijama u oblasti marketinga i komunikacija. Njeno znanje, veštine, entuzijazam i urođeni liderski talenat uveliko će doprineti uspehu na poziciji direktorke marketinga i komunikacija kompanije United Media.

Na Novoj TV Galić Baksa već šest godina vodi najuspešniji marketinški i komunikacijski tim u medijskoj industriji. Prethodno je skoro četiri godine vodila Odeljenje marketinških komunikacija u Telecomu VIPnet (sada A1). Pet godina je bila direktorka marketinške agencije, a pre toga radila je u produkciji i brend menadžmentu u hrvatskoj produkcijskoj kući Croatia Film

„Nova funkcija je za mene velika čast i odgovornost. Veoma se radujem saradnji s kolegama iz regiona, deljenju znanja i dobrih iskustava. Verujem da ćemo zajedničkim snagama i predanim radom ostvariti zapažene rezultate na svim tržištima“, Izjavila je Galić Baksa povodom preuzimanja nove pozicije unutar UM.

Izvršna direktorka United Media Aleksandra Subotić ističe da je Ivanin profesionalni pristup poslu i doprinos na polju komunikacija i marketnga veoma značajan i prepoznat tokom dužeg niza godina. „United Media je postala lider na medijskom tržištu u jugoistočnoj Evropi. Radujemo se što ća Ivana na grupnom nivou unaprediti pozicionisanje i širenje vidljivosti kvalitetnog sadržaja koji proizvodimo“.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!