Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

United Grupa imenovala Aleksandru Delvenakiotis za potpredsednicu Grupe za korporativne poslove

United Grupa, u okviru koje u Srbiji posluju kompanije SBB i njeni servisi EON i Total TV, Shoppster, a medijske sadržaje emituju televizije i portali N1, Nova i Sport klub, saopštila je danas da je imenovala Aleksandru Delvenakiotis za potpredsednicu United Grupe za korporativne poslove, koja je sa obavljanjem dužnosti počela od 1. septembra 2023. godine.

Aleksandra Delvenakiotisdolazi na mesto Dragice Pilipović Chaffey, koja je bila važan deo menadžmenta United Grupe od 2008. godine. Dragica Pilipović Chaffey je 2009. godine postala izvršna direktorka SBB kompanije, a od 2015. godine je potpredsednica Grupe za korporativne poslove. Dragica će nastaviti da doprinosi Grupi kao savetnica za javne poslove i predsednica Upravnog odbora SBB fondacije.

Aleksandra u United Grupu dolazi iz Adecco Grupe, gde je bila potpredsednica eksternih komunikacija i odnosa sa medijima. Više od 18 godina radi na pozicijama u sektorima za odnose s javnošću, odnose s medijima i korporativnim komunikacijama. Veći deo tog iskustva je stekla u sektorima medija i telekomunikacija, prethodno obavljajući dužnost direktorke Grupe za komunikacije i odnose s javnošću u Ringier Axel Springer Media AG i potpredsednice korporativnih komunikacija u kompaniji Sky (DACH).

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!