today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Unapređen Digital Marketing Suite

Adobe Systems je predstavio alate za oglašavanje na društvenim mrežama i različitim drugim servisima, kao i alate za analitičko praćenje, navodi se u zvaničnom saopštenju kompanije.
Na ovu odluku kompanija Adobe se odlučila sa željom da pojača svoje napore na polju digitalnog marketinga. U toku protekle godine Adobe je kupio nekoliko kompanija sa željom da izvrši unapređenje proizvoda, a u toku ove nedelje kompanija je sakupila četiri hiljade oglašivača i čelnika iz industrije medija sa željom da ih upozna sa svojim planovima i ciljevima koje želi da postigne gde je predstavljen i unapređeni Digital Marketing Suite koji donosi mogućnost predviđanja tržišta.
Više informacija možete pronaći OVDE.

Izvor: IT svet

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!