Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti! Mreža si ti!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Uloga strateškog planiranja u kreiranju učinka kampanja

U sklopu pete radionice HOWtoWOW marketinške akademije koja će se održati 15. januara u Zagrebu u organizaciji HURA-e, učesnici će imati priliku saznati sve o strateškom planiranju kampanja od Toma Whitea iz britanske agencije AMV BBDO. On će polaznicima radionice preneti svoja iskustva i stručna znanja iz područja planiranja kampanja pomoću alata za strateško planiranje.
Analizom najkorisnijih brend alata, učesnici će moći da vide nove i inovativne načine promišljanja strateškog planiranja. Želja HURA-e kao organizatora HOWtoWOW radionica je ponuditi učesnicima vrhunska predavanja te interaktivnu edukaciju praćenu brojnim primerima iz prakse sa kojima se predavači susreću na lokalnom i međunarodnom tržištu.
Tom White radi kao stariji planer u agenciji AMV BBDO iz Londona. Trenutno je zadužen za strateško planiranje na klijentima Pepsi&Co i londonskoj Metropolitan policiji. U četiri godine provedene u AMV-u, radio je na brojnim kampanjama među kojima su i one za Guiness, Avivu, Gatorade i Guitar Hero. Tom je pre dolaska u AMV sticao znanja u agenciji Saatchi&Saatchi, gde je radio kao planer za Sony Ericsson, Manchester Uniteda, Johnson&Johnson, Cheerios i P&G. U 2012. je osvojio svoj prvi Grand Prix za kreativnu učinak u Cannesu.

Sve dodatne informacije i prijave učesnika dostupni su na: www.hura.hr.

 

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!