Uloga strateškog planiranja u kreiranju učinka kampanja

U sklopu pete radionice HOWtoWOW marketinške akademije koja će se održati 15. januara u Zagrebu u organizaciji HURA-e, učesnici će imati priliku saznati sve o strateškom planiranju kampanja od Toma Whitea iz britanske agencije AMV BBDO. On će polaznicima radionice preneti svoja iskustva i stručna znanja iz područja planiranja kampanja pomoću alata za strateško planiranje.
Analizom najkorisnijih brend alata, učesnici će moći da vide nove i inovativne načine promišljanja strateškog planiranja. Želja HURA-e kao organizatora HOWtoWOW radionica je ponuditi učesnicima vrhunska predavanja te interaktivnu edukaciju praćenu brojnim primerima iz prakse sa kojima se predavači susreću na lokalnom i međunarodnom tržištu.
Tom White radi kao stariji planer u agenciji AMV BBDO iz Londona. Trenutno je zadužen za strateško planiranje na klijentima Pepsi&Co i londonskoj Metropolitan policiji. U četiri godine provedene u AMV-u, radio je na brojnim kampanjama među kojima su i one za Guiness, Avivu, Gatorade i Guitar Hero. Tom je pre dolaska u AMV sticao znanja u agenciji Saatchi&Saatchi, gde je radio kao planer za Sony Ericsson, Manchester Uniteda, Johnson&Johnson, Cheerios i P&G. U 2012. je osvojio svoj prvi Grand Prix za kreativnu učinak u Cannesu.

Sve dodatne informacije i prijave učesnika dostupni su na: www.hura.hr.

 


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari