Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

uKRAŠi praznike!

REGION – uKRAŠI praznike koncept koji ovih dana možete videti u prodavnicama diljem regije, rezultat je programa Sonda Designed By People održanog u Sonda kreativnom centru u Vižinadi, a koji je Krašu omogućio da svojim korisnicima pošalje jedinstvenu prazničnu poruku i istovremeno se uključi u podržavanje razvoja kreativnosti.

Koncept uKRAŠi praznike polaznici su razvili pod mentorstvom Sonde, istraživanjem tradicije božićnog slavlja u Hrvatskoj kroz 20. vek, kada su se članovi porodice okupljali i izrađivali vlastite prazničke ukrase koristeći prirodne materijale ili one koji su se mogli ponovno iskoristiti. Najčešće, to je bio omot od bombona ili zlatni omot čokolade, a u literaturi pronašli su se i primeri gde se spominju omoti bombona iz Kraša. Ovaj praznični duh tradicije polaznici su zatim preveli u savremeni vizuelni jezik i koncept koji podstiče na stvaranje novih porodičnih tradicija. Pomoću ukrasa koji se nalaze na pakovanjima proizvoda i oko kojih su vidljive iscrtkane linije koje upućuju da ih korisnici mogu izrezati, polaznici su željeli podstaknuti ponovnu upotrebu kartonskih pakovanja u svrhu stvaranja ukrasa.

Za projekt su realizovane TV kampanja i digitalna aktivacija u vidu takmičenja za najbolje praznične uKRAŠe, koja i sama podstiče korisnike na ukrašavanje.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!