Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

Ukoliko koristite Google servise, možete postati reklama

Google je apdejtovao svoje „Uslove korišćenja“, koji na snagu stupaju 11. novembra, i daju kompaniji pravo da prodaje imena profila, fotografije i komentare odraslih korisnika za reklame i recenzije.
Novi servis Googlea, nazvan „zajednička podrška“ funkcioniše tako što – ukoliko ocenite proizvod na Google Playu ili date tom proizvodu +1 (Googleov ekvivalent lajka na Facebooku), te akcije mogu biti prikazane prijateljima korisnika i njegovim vezama.
Ukoliko je neko dao +1 omiljenoj prodavnici, neko od njegovih prijatelja može videti reklamu u kojoj stoji da se proizvod sviđa tom korisniku. Ideja jeste da će prijatelji i kontakti želeti da saznaju više o nečemu ukoliko vide da se to sviđa nekom od njihovih prijatelja.
Ovo je slično putu na kom se Facebook trenutno nalazi sa malom razlikom –sve reklame na Facebooku ostaju unutar socijalne mreže dok se Google reklame mogu naći unutar brojih servisa kao što su YouTube, Maps, Play i najvažniji, Search. U postu koji je Google ostavio na internetu stoji da će ove reklame moći da vide samo osobe sa kojima ste se složili da želite da delite sadržaj i da korisnici i dalje imaju kontrolu nad onim šta žele da dele.

Izvor: B92

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!