today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

Ujedinjenje novinara Srbije?

Uprava Udruženja novinara Srbije odlučila je da istraje na obaranju nezakonite presude kojom je Apelacioni sud u Beogradu zgradu UNS-a u Resavskoj ulici 28 u Beogradu proglasio zajedničkom imovinom UNS-a i NUNS-a. Nezavisno od daljeg ishoda sudskog postupka, Uprava UNS-a je donela odluku da Nezavisnom udruženju novinara Srbije odmah predloži razgovore o pravljenju zajedničke novinarske organizacije.
Izabrana je grupa koja će NUNS-u da predloži konkretne korake u tom pravcu, kao i predloge za zajedničko korišćenje zgrade u Resavskoj, ukoliko NUNS bude protiv formiranja jednog velikog novinarskog udruženja koje bi uspešnije predstavljalo profesiju i štitilo interese novinara i medijskih radnika u Srbiji.
Na početku sednice članovima Uprave UNS-a obratili su se predsednik i potpredsednik NUNS-a Vukašin Obradović i Dragan Janjić, kao i advokat NUNS-a Dejan Vuković, koji su obrazložili predlog ovog udruženja da se zgrada u Resavskoj 28 podeli između UNS-a i NUNS-a po principu pola-pola.

Izvor: UNS

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!