test
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

U Velikoj Britaniji video-igre najprodavaniji zabavni sadržaj

SVET – Prihodi od prodaje zabavnog sadržaja u Velikoj Britaniji porasli su za 4 odsto u 2013. godini, odnosno na 5,4 milijarde funti. Dominantan je ipak bio sektor video-igara koji je zaslužan za 41,4 odsto prodaje zabavnih proizvoda, a najprodavanije su video-igre „Grand Theft Auto V“, koji je prodan u 3,67 miliona primeraka, a fudbalska igra „FIFA 14“ prodata je u 2,66 miliona primeraka.
Najprodavaniji film bio je „Skyfall“, prodat u 2,96 miliona primeraka, a sledi ga „Hobit: Neočekivano putovanje“ sa 2,07 miliona. Prodaja muzike je pala na 1,73 milijarde dolara, odnosno za 0,5%.

O najnovijim trendovima na medijskom tržištu širom sveta biće reči na konferenciji New Europe Market od 10. do 13. juna u Dubrovniku. Više informacija pronađite na http://neweumarket.com/hr/

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!