Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

OGLAŠAVANJE

spot_img

ISPRATI

U Tirani snimljena reklama uz pomoć 500 dronova

REGION – Sredinom marta ove godine noćno nebo iznad Tirane su iznenada osvetlile stotine dronova uzdižući se preko velikog gradskog jezera. Iznad više desetina hiljada oduševljenih građana Tirane preko neba su u kompleksnoj koreografiji počele da se ispisuju rečenice – „Hvala vam građani Albanije…”

Ovako je, prvim dron spektaklom u regionu, počelo lansiranje teleoperatera One Albanija. Pet stotina dronova, koristeći unapređenu tehnologiju One mreže, ispisalo je preko neba obećanje novog brenda potrošačima. Ali to je bio samo početak kampanje koja je osmišljena i realizovana u saradnji agencije Gogel Publicis iz Tirane i beogradskog koncept studija Creative Disorder.

U tom trenutku malo ko je znao da se tokom 14 minuta trajanja dron spektakla sa više ekipa snima jedna od verovatno najmasovnijih reklama na našim prostorima.

Naime za vreme događaja, širom Tirane je u realnom vremenu sniman TV spot koji je kao set koristio nebo i poruke koje se ispisuju na njemu, a kast je uključivao hiljade građana koji su pratili poruku novog brenda.

OGLAŠAVANJE

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!