Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

Preporučujemo

U Tehnomaniji je počela „Poklonmanija“!

Upoznajte Irvasilija – glavnu zvezdu novogodišnje kampanje koju je za Tehnomaniju kreirala agencija Communis DDB.

Praznici su stigli! Bilbordima, društvenim mrežama i reklamnim blokovima dominiraju Deda Mrazovi, pahulje, specijalni popusti… a jedan raspevani, šašavi irvas skreće pažnju na sebe likom, glasom i ushićenjem koje ga obuzima dok se oko njega gomilaju pokloni i artikli! Novi junak novogodišnje kampanje Tehnomanije je kreiran u duhu praznične euforije.

„U pretprazničnim danima nas sve obuzima manija za poklanjanjem i dobijanjem poklona. To je bila inspiracija za naziv kampanje i kreiranje junaka koji je lud za poklonima i koji je jedva dočekao da pokaže koliko je različitih artikala pripremio, izabrao i razvezao do prodajnih mesta Tehnomanije po Srbiji.“ – objašnjava Vladimir Radivojević, kreativni direktor Communis DDB-a.

„Želeli smo junaka koji u izvedbi neće zavisiti od animacije, odnosno post-produkcije i budžeta, već će biti prava lutka koja će po karakteru, ponašanju i opipljivosti svima biti bliža i koja će delovati mnogo životnije. U tome je lepota njegove pojave i dodatna snaga ove ideje. I već tokom snimanja materijala za video klipove se videlo koliko ga je ekipa zavolela kao lika.“ – dodaje Marko Blagojević, Senior Art direktor agencije i član tima koji je radio na ovoj kampanji.
Lider na tržištu Srbije u trgovini na malo električnim i elektronskim uređajima za domaćinstvo započeo je prazničnu kampanju pevanim TV spotom u kojem Irvasilije nabraja šta se sve u Tehnomaniji može naći, a uskoro će se pojaviti i na digitalnim kanalima Tehnomanije i prodajnim mestima širom Srbije.

„Naš cilj je da učvrstimo lidersku poziciju i pozicioniramo Tehnomaniju kao mesto na kojem možete pronaći poklone za sve vama drage ljude – decu, roditelje, bake i deke… Uz simpatičnog promotera poput Irvasilija sigurni smo da ćemo uspeti u tome.“ – izjavio je direktor marketinga Tehnomanije, Lovro Vučković.

Forum

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!