U susret FONklamama 2014!

Na Fakultetu organizacionih nauka od 24. do 31. marta održaće se sedmi Festival advertajzinga FONklame, u organizaciji FON-ovog centra za razvoj karijere. Tradicionalno, FONklame okupljaju stotine studenata Beogradskog univerziteta koji žele da nauče nešto novo, da se zabave, budu kreativni, a uz sve to i humani.
FONklame imaju nekoliko karaktera: edukativni, zabavni, humanitarni i takmičarski. Edukativni deo festivala ima za cilj da studentima omogući uvid u najnovije tendencije na polju marketinga i advertajzinga, kroz niz interaktivnih predavanja od strane vodećih stručnjaka u našoj zemlji. Ove godine predavanja će držati: Vladimir Ćosić (McCann Beograd), Dragoljub Ljubičić – Mićko (TIM TALENATA), Ivan Bildi (Marketing online), Lea Stanković (Communis DDB) i Siniša Vejnović (Erste banka).
Zabavni deo nastoji da studentima svet reklama približi na inovativan i nesvakidašnji način. Pored pregleda najboljih reklama iz protekle godine, zvezde FONDIP večeri – Ana Radovanović, Milan Vukajlović i Igor Vesović, uz pojačanje Strahinje Lazić, spremile su imitacije za sve prisutne.
U okviru takmičarskog dela učesnici će imati prilike da prođu mentorski rad marketinških agencija McCann Beograd i Marketing online, koje će zadati studije slučaja s realnim problemom iz poslovanja. Tim koji osmisli najkreativnije rešenje osvojiće praksu.
FONklame već sedmu godinu zaredom imaju humanitarni karakter, i sav prihod od donacija i ulaznica namenjen je humanitarnoj akciji „Pobedi za decu Prihvatilišta“.
Prijave će biti otvorene od 11. marta, posebno za edukativni i posebno za takmičarski deo. Više informacija o festivalu, kao i načinu prijave možete pronaći na sajtu www.fonovcentar.rs.


Oceni tekst

0,00 od 5
Loading...

Komentari