Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno! Mreža koju 10 godina gradimo zajedno!

Oglašavanje

spot_img

Preporučujemo

U čemu je fora sa brkovima u novembru?

SVET – Movember pokret ohrabruje muškarce da tokom novembra puste brkove kako bi podigli svest o zdravlju muškaraca – naročito o raku testisa i prostate.

L’Oréal podržava ovu akciju kroz Men Expert liniju proizvoda. Kako ovo pitanje ne pogađa samo muškarce već i žene i decu, zašto bi podrška bila rezervisana samo za muškarce? McCann Copenhagen je za L’Oréal Men Expert kreirao kampanju #everyonemovember koja svima daje mogućnost da podrže zdravlje muškaraca tokom novembra – čak i ako ne mogu da puste bradu. Pređite na akciju i pokažite brkove!

Kampanja #everyonemovember je jednostavna kampanja na društvenim mrežama. Sve što treba da učinite da podržite akciju je da uslikate selfi, tagujete #everyonemovember, postavite tag na svoje lice kao brkove i podelite je sa svetom.

Movember je osmišljen u Melburnu 2003. godine, a fond je od tada prikupio milijarde namenjene istraživanju i podršci muškarcima koji se bore sa bolestima poput raka testisa i prostate.
Tobias Šmit-Fibiger, izvršni direktor agencije McCann Copenhagen, naglašava da je svrha ove kampanje za L’Oréal Men Expert da podstakne ljude da brinu o zdravlju muškaraca i da ohrabri sve da podrže Movember pokret. „Mislim da je ovo lep i suptilan način da se napravi kampanja koja podržava dobar cilj i predstavi L’Oreal u kontekstu koji nije komercijalan.“

Kampanja #everyonemovember traje tokom novembra na Instagramu i Facebooku uz podršku raznih influensera.

Informacije o tome kako donirati i povezati se sa fondacijom možete pronaći na Instagram profilu @everionemovember. Uslikajte selfi i pridružite se!

L’oréal Men Expert – #everyonemovember from McCann Copenhagen on Vimeo.

Forum

spot_img

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!