today-is-a-good-day
Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow! Together, we create! Together, we transform! Together, we empower! Together, we inspire! Together, we connect! Together, we grow!

PROJEKAT

spot_img

ISPRATI

U Beogradu počeli tražiti ljude da rade za kikiriki? Bukvalno!

Na beogradskim ulicama osvanuli su bilbordi koju upućuju na izuzetno provokativnu poruku. Naime, neko traži ljude da rade za kikiriki.

Beograđani, uključujući neke poznate Instagram profile, odreagovali su na ove bilborde, oduševili se porukom, ali se i dalje pitaju o čemu je zapravo reč. Pretpostavljamo da neki brend stoji iza ovoga, ali šta zapravo sledi je i dalje misterija.

Takođe, na brojnim portalima možemo videti banere koji imaju istu poruku „POTREBNA OSOBA KOJA ĆE DA RADI ZA KIKIRIKI. BUKVALNO!“ koji su povezani i vode na Instagram profil @bukvalno_za_kikiriki.

Kada smo posetili ovaj profil videli smo da se na istom nalazi odbrojavanje i duhovit i neobičan copy.

Za sada sve od dostupnih informacija što imamo su samo bilbordi i pomenuti Instagram profil. Čini se da je ovo jedna od onih reveal kampanja koju vredi čekati. Bukvalno.

PROJEKAT

spot_img

Anketa

Koji projekat Marketing mreže Vam je omiljen ili se rado u njega uključujete?

Oceni tekst

0,00 od 5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo unesite Vaše ime
Molimo unesite Vaš komentar!